ACTIVE DIVING MOLA MOLA

About ACTIVE DIVING MOLA MOLA

Active Diving Mola Mola biedt als specialist in de totaal beleving van de onderwatersport een uitgebreide en persoonlijke service op het gebied van duiken aan, zodat u optimaal en veilig kan genieten. Wij bieden u tal van opleidingen van diverse wereldwijd bekende organisaties, zowel voor beginners als voor gevorderden. Tevens kunt u uw kennis uitbreiden met de diverse specialties.

Daarnaast verzorgen wij ook lessen aan kinderen vanaf acht jaar. De kinderen worden via een speciale speelse methode de vaardigheden van het duiken bijgebracht. Plezier in de uitoefening van de duiksport staat bij ons hoog in het vaandel. Dit plezier vindt u niet alleen terug in onze opleidingen maar ook bij onze duikvereniging en haar staff. Naast de duikactiviteiten worden ook activiteiten georganiseerd voor de niet-duikende partners en kinderen. Kortom, plezier voor het hele gezin.

Duikvereniging Active Diving Mola Mola 
Nieuwsgierig geworden? De duikvereniging van Active Diving Mola Mola houdt elke donderdagavond clubavond en is dan geopend van 19:30 uur tot 23:00 uur. Kom dan eens kijken of neem vrijblijvend contact met ons op. Mocht het niet lukken op de clubavond, u bent altijd welkom. Gedurende de zomermaanden zijn wij actief in het buitenzwembad De Spetter in Abbekerk en door het jaar heen geven wij les in zwembad de Waterhoorn in Hoorn.

Request information!

Address

Graanmarkt 2 C
1681 PA
Zwaagdijk

Contact

+31229203368
info@duikcentrum-activediving.nl
www.duikcentrum-activediving.nl

Facilities

Vulstation 200 B / 300 B
School

Share with fellow divers