DUIKTORENS TOTALLY SCUBA

Nederland, Noord Holland

4 / 1 / divemap / 1 / 2

DUIKTORENS TOTALLY SCUBA

andre de zwaan
Nederland, Noord Holland 19-01-20

een ervaringsduik gemaakt met een kirby-morgan duikhelm. was een leuke ervaring.

20 m
21 °C - 9 m

De duiktorens van Totally Scuba bestaan uit twee indoor duiktorens, met een diepte van 3,5 meter en 9 meter. De goede voorzieningen en het kraakheldere water (21 graden) maken dit tot de perfecte duiklocatie voor test-, trainings- en oefendoeleinden. Ideaal voor duikscholen, duikinstructeurs of vakantieduikers die voor vertrek nog even hun duikmateriaal willen nat maken. Ben je geïnteresseerd in beroepsduiken? BC-Opleidingen leidt hier op werkdagen beroepsduikers op en is altijd op zoek naar nieuw talent. Betaald duiken op gezette tijden. Tickets alleen via de website van Totally Scuba. Let op de openingstijden!

Particulars

Je kunt bij Duiktorens Totally Scuba voor de deur parkeren. Binnen ga je via een trapje het water in. Het instapgedeelte is 1.30 meter diep en bevindt zich tussen de twee duiktorens. Maak je set in orde, doe eventueel wat oefeningen en kies dan voor een van de twee torens. Camerabeelden van je verrichtingen zijn op aanvraag beschikbaar. Duiktorens Totally Scuba is een officiële opleidingslocatie voor beroepsduikers en is voorzien van een recompressietank. Je kunt hier ook een helmduik maken met een Kirby Morgan duikhelm of autoruit tikken.

Warnings

Duiktorens Totally Scuba is alleen in het weekend geopend, wisselend op zaterdag en zondag. Kijk voor openingstijden en prijzen op de website van Totally Scuba. Beperkte parkeerruimte tot 25 auto’s. Op aanvraag extra parkeerruimte beschikbaar. Toegang via trappen. Recompressietank aanwezig.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="y9mcx4bwfgr" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>