MIDWAY

Bonaire

/ 3

Bij Midway begint de drop off op ongeveer 80 meter uit de kant. Het rif loopt geleidelijk af tot een diepte van 35 meter. De mooiste begroeiing van harde en zachte koralen vind je tussen de 8 en 15 meter. Je komt hier prachtige en zeer grote hersenkoralen tegen, maar ook fraaie formaties van het prachtige piraalkoraal. Vissen, zoals tandbaarzen en snappers, maar ook de grote buffalo trunk fish, gedijen hier uitstekend.

Particulars

Midway ligt aan de zuidoost zijde van Bonaire in het midden van de noordelijke en zuidelijke waterinlaatbruggen. De in- en uitstap bevinden zich op een strandje met kleine koraalstenen. Ga te water in het midden van het strandje.

Warnings

Duik bij Midway alleen met een lokale gids. Duiken is alleen mogelijk onder rustige weersomstandigheden en met voldoende ervaring. Er kan bij Midway een zeer harde stroming langs de drop off staan. Dat merk je tijdens het uitzwemmen wanneer je zijdelings wegdrijft ten opzichte van de instapplaats.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="A1P7wNDsfd6" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>