WITTE BRUG OVERZIJDE

Nederland, Noord Brabant

11 / 1 / divemap / 4 / 3

WITTE BRUG OVERZIJDE

Nick Reinderink
Nederland, Noord Brabant 17-07-22

Mooie heuvelachtige bodem met hoge begroeiing. Grote snoek op de helft van de duik. Veel bloei in het water. Toch een gave, ontspannen duik.

3 m
21 °C - 6 m

WITTE BRUG OVERZIJDE

andre de zwaan
Nederland, Noord Brabant 24-06-22

Veel klein leven.

5 m
17 °C - 8 m

De Witte Brug Overzijde is vooral interessant als alternatief voor duikstek, De Witte Brug. Duikstekken bescherm je met andere duikstekken. Is het vol bij de Witte Brug, dan is er nog altijd de overzijde. Minder variatie weliswaar, maar ook hier zeer helder water, mooie groenzones en voldoende leven. Wat zijn de verschillen? Hier geen lijn naar 37 meter, geen beeld en wat minder variatie. Wel dezelfde mooie bodem en ook de fraaie groenzones langs de oever ontbreken niet. Pas wel op, er is hier meer bootverkeer.

Particulars

De Witte Brug Overzijde ligt, zoals de naam doet vermoeden, tegenover duikstek, de Witte Brug. Je kunt vlak bij de instapplaats parkeren. Duik bij voorkeur in zuidwestelijke richting om niet in de omgeving van de brug te komen. Duiken in de directe omgeving van bruggen is in principe verboden. Bij de Witte Brug Overzijde speelt het leven zich vooral af tussen de planten en vlak boven de bodem. Je ziet rivierkreeftjes, scholen kleine visjes en veel meer.

Warnings

Duikplaats Witte Brug Overzijde ligt vlak bij een brug. Duik niet in de omgeving van de brug. Veel pleziervaart, gebruik indien nodig een oppervlakteboei.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="xoFWU5zcH7K" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>