FUHLINGER SEE BB

Duitsland, Nordrhein-Westfalen

/ 1 / 6

De Fühlinger See Blackfoot Beach heeft een rijk onderwaterlandschap met veel planten en vissen. De stek is langs de oevers het mooist. Sommige plantensoorten rijken daar tot aan het wateroppervlak wat, afhankelijk van de lichtinval, voor een fascinerend schouwspel kan zorgen. De zichtbaarheid in de Fühlinger See is seizoensafhankelijk, maar ook de regenval en de waterstand van de Rijn spelen een rol van betekenis. Aan de stek ligt een duikcentrum met faciliteiten. Betaald duiken.

Particulars

De Fühlinger See ligt aan de noordelijke rand van Keulen in de wijk Fühlingen. Duiklocatie Blackfoot Beach ligt aan de zuidwestkant. Je gaat bij het duikcentrum te water via een ponton dat flexibel aan de oever is verankerd is. Onderwater duik je langs de oever in een onderwatertuin van leven. Op 3 en 5 meter liggen duikplatforms en ergens ligt een autowrak.

Warnings

Bij de Fühlinger See betaal je toegangskosten om te duiken. Dagkaarten kunnen online of ter plaatse gekocht worden. Let op openingstijden. De Fühlinger See is ook een omvangrijk recreatiegebied en kan op zomerse dagen druk zijn. Slecht zicht in de winter. Slecht zicht bij regen en een hoge waterstand in de Rijn. Duikbrevet en zorgpas meenemen.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="q5aemxOWUJD" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>