DENEE

Belgie

/ 3 / 4 / 1 / 1

Denée is een oude verlaten mijn in België in de buurt van de gemeente Anhee in de provincie Namen. De mijn ligt op privéterrein en is afgesloten met een hek. Er mag alleen onder strikte voorwaarden gedoken worden. Slecht een selecte groep duikverenigingen heeft toegang en laat zo nu en dan gastduikers toe. Niet een duikstek om zomaar naar af te reizen dus! Daarom is de locatie op Duikersgids niet exact. Alleen grotduikers!

Particulars

Je moet een stuk lopen en vervolgens een flinke afdaling maken met behulp van een touw om de ingang van Carriere de Denée te bereiken. En dat alles met je duikuitrusting aan. De mijn is afgesloten met een hek waar je de sleutel van moet hebben. De diepte van de mijn wisselt tussen 10 en 29 meter, afhankelijk van de waterstand.

Warnings

Toestemming via Verbond van Vlaamse Speleologen (VVS) of Belgische Unie van Speleologen (UBS). Duiken voorbehouden aan een selecte groep duikverenigingen. Alleen grotduikers! Let op, locatie op Duikersgids is niet exact.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="sxufv8ritwb" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>