AQUABEST SKIBAAN

Nederland, Noord Brabant

10 / 1 / divemap / 2 / 1

AQUABEST SKIBAAN

Gerty van Kessel
Nederland, Noord Brabant 17-03-24

Zicht erg goed. Eigenaar adventure thrills gaf aan dat je hier niet mocht duiken. Waren er voordat skibaan open was. Mooie duikstek.

5 m
7 °C - 13 m

AQUABEST SKIBAAN

P. van Es
Nederland, Noord Brabant 17-03-22

Mooiste locatie van Aquabest. Prachtige bodemstructuur

3 m
6 °C - 10 m

AQUABEST SKIBAAN

Duikersgids Support Team
Nederland, Noord Brabant 28-06-22

Let op openings- en gedragsregels. Volg ook ons advies wanneer je hier kunt duiken!

2 m
16 °C - 15 m

Aquabest Skibaan is de mooiste duikplek van Aquabest. Dat heeft alles te maken met de bodemstructuur. Het leem is hier fraai uitgegraven. Je ziet prachtige geulen, kloven en wanden, met hier en daar groenzones vol jonge vissen. Maar let op! Je kunt hier alleen duiken als Cablepark Aquabest niet in bedrijf is. De bodem van Aquabest Skibaan heeft een wisselende en fascinerende structuur. Je duikt tussen fraaie groenzones vol jonge vissen, afgewisseld met diepe geulen, indrukwekkende kloven en hoge wanden. Kies een dag met goed zicht voor de beste ervaring. Je duikt in zuidelijke richting langs de oostoever en terug. Grote kans dat je dit alleen met je buddy beleeft. Wisselend zicht en betaald parkeren.

Particulars

Aquabest Skibaan is toegankelijk via de hoofdingang van Strandpark Aquabest. Rij vanaf de ingang richting de noordoever, parkeer bij de skibaan en loop in zuidelijke richting van de kabelbaan af. Je kunt via een steiger of een trapje te water. Kom hier alleen met koel weer. Strandpark Aquabest is dan gesloten maar je kunt doorlopen bij de ingang om te gaan duiken. De bodem loopt vanaf de kant geleidelijk af naar 5 meter, waarna het snel dieper wordt. Neem je duiklamp mee om tussen het groen en de kleiwanden op zoek te gaan naar leven.

Warnings

Duik bij Aquabest Skibaan niet op zomerse dagen. De kabelbaan van Cablepark Aquabest is dan volop in gebruik. Duiken alleen mogelijk bij koel weer onder de 20 graden. Nachtduiken beperkt mogelijk, neem contact op met Strandpark Aquabest. Wees discreet bij het omkleden om klachten te voorkomen. Er wordt hier veel geklaagd over duikers.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="JtCysK9vAp5" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>