DUIKCENTRUM LOOSDRECHT

About DUIKCENTRUM LOOSDRECHT

Bij Duikcentrum Loosdrecht ligt de weg naar de wereld onder water voor je open. Onze ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens deze reis. Onze PADI duikopleidingen zijn wereldwijd erkend en openen een deur naar nieuw avontuur! Het PADI duikbrevet is het meest gerespecteerde en naar gezocht duikbrevet in de wereld. Waar je ook duikt, je PADI brevet wordt erkend en geaccepteerd.

Duiken voor kinderen
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen al bij ons komen duiken. In vijf lessen leer je de vaardigheden om al goed te kunnen duiken. Daarna kan je zelfs doorgaan om een van de tien spectaculaire specialties te halen die we in de aanbieding hebben. Of neem deel aan ons PADI Sealteam programma. De nadruk ligt op veilig duiken maar met zoveel mogelijk plezier. PADI Seals kurijgen een voorproefje van veel soorten duiken. Bovendien krijgen de ouders een gestructureerd programma waarin hun kinderen vaardigheden ontwikkelen, dingen te weten komen over de onderwaterwereld en veel puur plezier hebben. 

Duiken op vakantie
Denk je er over om op vakantie te gaan leren duiken? Neem dan ook zeker contact met ons op! Je kunt bij ons in alle rust je theorie en zwembadgedeelte afmaken om vervolgens op vakantie je buitenwaterduiken af te maken. Wat is het leukste gedeelte van deze cursus…eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring, die je nooit meer vergeet. Je leert alles om veilig een gebrevetteerde duiker te worden. Ben je klaar om je reis te beginnen?

Request information!

Address

Prinses Margrietstraat 62
1231 XH
Loosdrecht

Contact

31628837798
info@duikcentrumloosdrecht.nl
www.duikcentrumloosdrecht.nl

Facilities

House pool
Shop - School
Fill station 200 B / 300 B

Share with fellow divers