SUPERMARKET

Bonaire

/ 3

Supermarket heeft jou als duiker veel moois te bieden. Ongeveer dertig meter rechts van de instap liggen op 3 meter diepte een paar oude kanonnen. De drop off begint ongeveer 100 meter uit de kant en loopt geleidelijk af naar een diepte van 35 meter. Het rif is prachtig begroeid met harde en zachte koralen, die tussen de 10 en 15 meter het mooist zijn.

Particulars

Supermarket ligt aan de zuidoost kust van Bonaire, net ten zuiden van de (noordelijke) zeewater inlaatbrug. De in- en uitstap bevinden zich op een strandje dat uit grote koraalstenen bestaat. Ga te temidden van het strandje te water om naar deze prachtige supermarkt onderwater te gaan. Wat is er te vinden? Prachtig koraal en veel vis. Kijk ook in de gaten en holen op de rand van de drop off waar behalve veel vissen ook vaak kreeften en murenen te vinden zijn.

Warnings

Duik bij Supermarket alleen met een lokale gids. Duiken is alleen mogelijk onder rustige weersomstandigheden en met voldoende ervaring. Er kan een zeer harde stroming langs de drop off staan. Dat merk je tijdens het uitzwemmen wanneer je zijdelings wegdrijft ten opzichte van de instapplaats.

Read more

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Log your dive

Nederlands English Deutsch Francais

Embed this divespot on you own website

With the following code you can embed this dive site on your website. First, request a one-time key that will allow you to embed any dive site on Divers Guide. Mail name of diving school, email address and the url to info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="m4wK60evhEU" data-lang="en"></div>

The id of the spot should be your embedkey
The data-spot should be set to the spot reference
The data-lang should be set to language ISO code. Possible values: en, nl
In the bottom of your HTML page, include the following script:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>